Необходими продукти:
500 гр свинско месо
250 гр гъби
3 големи глави лук
5-6 броя печени или мариновани червени чушки
малко парче пресен джинджифил
2 скилидки чесън
сушена или прясна мащерка
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Месото се нарязва на хапки,запържва се до зачервяване.
Изважда се,слага се лука нарязан на полу месеци,оставя се да се запържи и карамелизира.
Добавят се гъбите,след като и те са готови се слагат чушките.
Накрая се слагат нарязаните на много ситно джинджифил и чесън.
Овкусява се с подправките.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар