200 гр домашна юфка
1 кофичка кисело мляко
300 гр сирене
125 гр масло
3 яйца
500 мл прясно мляко
Начин на приготвяне:
Юфката се сипва в дълбока купа.
Сиренето се намачква с вилица и се смесва с киселото мляко.
Сипва се при юфката,разбърква се много добре.
Прехвърля се в тавичка,която е намаслена с 1/2 от стопеното масло.
Яйцата се разбиват с прясното мляко.
Сирника се полива с яйчено-млечната смес.
Отгоре се полива с останалото масло.
Пече се на 180 градуса за 30-35 минути.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар