четвъртък, 29 август 2019 г.

САЛАТА ЗА ЗИМАТА

Необходими продукти:
2 кг корнишони
1 кг пиперки,аз сложих зелени и червени
200 гр захар
3 с л сол
150 гр олио
150 гр оцет
4-5 скилидки чесън
връзка копър
връзка магданоз

Начин на приготвяне:
Изпечени и обелени чушките се режат на парчета.
Корнишоните също се нарязват.
Добавя се олиото,оцета,солта и захарта,нарязаните чесън,копър и магданоз.
Всичко се разбърква много добре и се оставя да престои 3-4 часа.

Сипва се буркани,които се стерилизират за 10 минути.
Добър апетит!


Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook  https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks

Няма коментари:

Публикуване на коментар