сряда, 14 август 2019 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА НА ФУРНА

Необходими продукти:
1 кг пилешки дробчета
1 глава кромид лук
2 червени чушки
3-4 супени лъжици олио
1 кафена лъжичка червен пипер
1 кафена лъжичка черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Лука и чушките се нарязват.
Слагат се в тава,сипва се олиото и се посоляват.
Запичат се във фурната за десетина минути.
Дробчетата се измиват,овкусяват се с двата вида пипер и солта.
Слагат се в тавата при лука и чушките,разбърква се и ястието се пече още 20 минути.
Добър апетит!



Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook  https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks

Няма коментари:

Публикуване на коментар