Бърза за приготвяне,лека,вкусна и освежаваща торта за топлите дни!
Необходими продукти:
Сметанов сладолед
1 пандишпанов блат
1 шоколад-разтопен
карамелизирани орехови ядки
Начин на приготвяне:
Средно голяма купа се покрива с фолио за свежо съхранение.
Блата се начупва или нарязва,слагат се няколко парчета на дъното.
Върху парчетата блат се слагат няколко лъжици от сладоледа.
Посипва се с разтопен на водна баня шоколад и карамелизирани ядки.
Така се правят няколко пласта.
Покрива се с фолио за свежо съхранение и се слага за няколко часа във фризера.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks
Няма коментари:
Публикуване на коментар