Необходими продукти:
300 грама орехови ядки
50 грама галета
6 бр чаени бисквити
кората на един портокал
1 чаена лъжица канела
сока на един портокал
3 супени лъжици мед
пудра захар за овалване
Начин на приготвяне:
Портокаловия сок и меда се смесват.
Ореховите ядки и бисквитите се смилат.
Към тях се добавят галета,канелата и настърганата портокалова кора.
Постепенно се сипва портокалов сок и мед.
Всичко се смесва много добре.
Оставя се в хладилник да се охлади за един час.
От сместа се оформят топчета и се овалват в пудра захар.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook
www.facebook.com/groups/553990648045706/
Няма коментари:
Публикуване на коментар