неделя, 3 юли 2022 г.

ЗАПЕКАНКА

 

Необходими продукти:
3-4 парчета наденица
300 гр сирене
10 яйца
200 мл течна готварска сметана
сол
черен пипер
магданоз
пресен зелен лук

Начин на приготвяне:
Наденицата се реже на кръгчета.
Подрежда се в намаслена тава.
Върху нея се разпределя сиренето,натрошено или настъргано.
Слага се във фурната за 15 минути да се запече.
Залива се със смес приготвена от разбитите със сметаната яйца,солта,черния пипер,нарязаните магданоз и пресен зелен лук.
Връща се във фурната и се запича,докато яйцата се стегнат.
Добър апетит!



Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook
www.facebook.com/groups/553990648045706/

Няма коментари:

Публикуване на коментар