неделя, 13 март 2022 г.

ЛАВРАК НА ФУРНА

 

Необходими продукти:
Риба Лаврак,по една на порция
сол
3-4 супени лъжици олио
лимон
домат
лук

Начин на приготвяне:
Рибата се почиства от вътрешностите,главите и опашната перка.
Измива се много добре.
По повърхността на рибата се правят три,четири разреза с остър нож.
Посолява се,полива се с олио.
В коремната кухина се слагат резени лук,домат и лимон.
Рибата се поставя в тава върху хартия за печене.

Пече се на 180 градуса за 25-30 минути.


 Добър апетит!




 

Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook
www.facebook.com/groups/553990648045706/


Няма коментари:

Публикуване на коментар