Необходими продукти:
400 гр паста Пене или Ригатони
300 гр пилешко филе
3-4 супени лъжици олио
500 гр домати от консерва
1 скилидка чесън
сол на вкус
1 кафена лъжичка черен пипер
Начин на приготвяне:
Пилешкото филе се реже на късчета.
В дълбок тиган се сипва олиото и месото се запържва.
Овкусява се със сол и черен пипер.
Към запърженото месо се добавят доматите и чесъна.
Соса се готви на тих огън за 10 минути.
Пастата се вари в подсолена вода.
Отцежда се и се добавя към соса.
Добър апетит!
Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook
www.facebook.com/groups/553990648045706/
Няма коментари:
Публикуване на коментар