петък, 11 юни 2021 г.

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА С ЛУК И ЯБЪЛКИ

 

Необходими продукти:
1 кг пилешки дробчета
2 глави кромид лук
2 ябълки
сол на вкус
1 кафена лъжичка черен пипер
1 чаена лъжичка червен пипер
ронена или прясна чубрица
3-4 супени лъжици олио

Начин на приготвяне:
Дробчетата се почистват и измиват много добре.
Нарязват се на по едри парчета.
Лука се нарязва на филийки.
Почистените и обелени ябълки се режат на кубчета.
Хубаво е ябълките да са леко кисели.
Всичко се смесва,добавят се олиото и подправките.
Прехвърля се в тавичка и се пече около 30 минути.
Добър апетит!



Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook
www.facebook.com/groups/553990648045706/

Няма коментари:

Публикуване на коментар