неделя, 27 септември 2020 г.

АЙВАР

 

Необходими продукти
1 кг червени чушки
2 патладжана
2 люти чушлета
3-4 скилидки чесън
магданоз
копър
1 чаена лъжичка захар
сол на вкус
1/3 чаена чаша оцет
1/2 чаена чаша олио

Начин на приготвяне:
Чушките и патладжаните се пекат и се белят.
Режат се на парчета и след това се минават през блендера.
Лютите чушлета също се блендират.
Добавят се нарязаните чесън,копър и магданоз.
Овкусява се със солта,оцета,захарта и препърженото олио.
Всичко се разбърква много добре.
Добър апетит!




 


Добре дошли в кулинарната група "Шарена Трапеза" във facebook  https://web.facebook.com/groups/553990648045706/?ref=bookmarks




Няма коментари:

Публикуване на коментар